Forfattere - b


William Barry

William A. Barry S.J. er en av verdens mest anerkjente veiledere innefor såkalt ignatiansk veiledning, som praktiseres på de fleste retrettsteder i Norge. Sentralt i denne veiledningen står møtet med Jesus i mediatajon over evangelietekstene.
Les mer


Solveig Brandal

Solveig Brandal (1966) er cand.philol. med hovudfag i nordisk litteratur. Hun har vært programsekretær i NRK P1 i flere år, blant annet i Nattradioen og På kirkebakken. Hun er nå lektor ved Volda videregående skule.
Les mer


Ola I. Breivega

Ola I. Breivega er filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har gitt ut fagbøker om nynotsk og klarspråk, men på Efrem forlag utgir han sin første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge dette året (2017)
Les mer


Bjørnar Berg

Bjørnar Berg (f. 1971) debuterte som forfatter i 2004 med kriminalromanen Terroristen. I 2007 kom hans andre roman, Circulus, som ble kjøpt inn av Norsk kulturråd. Berg er utdannet journalist, og har også studert filosofi, etikk og litteratur ved Universitetet i Oslo.
Les mer


Gudleiv Bø

Gudleiv Bø (født 1939) er professor i nordisk litteratur ved Universitetet i Oslo. Han har utgitt bøker om Arne Garborg, Henrik Ibsen, om folkedikting og populærkultur og har også publisert en rekke artikler om litterære emner i tidsskrift og samleverk.

Foto: Ram Gupta
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...