Forfattere - h


Alf Tore Hommedal (red.)


Les mer


Hugolinus

Hugolinus fra Montegiorgo er en italiensk fransiskanerbroder fra 1300-tallet. Han skrev Fioretti mest sansynlig mellom år 1327 og 1340. Fioretti er en samling beretninger om den hellige Frans av Assisi (1182-1226, minnedag 4. oktober) og hans første følgesvenner.
Les mer


Arnfinn Haram

Arnfinn Andreas Haram O.P. (1948-2012) var prior ved St. Dominkus, dominikanernes kloster i Oslo fra 2009 og fram til sin død den 10. juni 2012. Han døde av et hjerteinfarkt mens han var på sykkeltur i Nordmarka. Pater Haram var fast spaltist i Klassekampen (lørdag) med en markant stemme og en høyt skattet prest, kantor, seminar- og foredragsholder. Fr. Arnfinn gav ut boka «Tre Florentinarar» på Efrem forlag høsten 2009.
Les mer


Bjørn Olav Hammerstad

Bjørn Olav Hammerstad (f. 1974) er bosatt i Bergen. Han har studert retorikk og medievitenskap på Universitetet i Bergen, og har tidligere skrevet manus til tre barne- og familiefilmer som er utgitt på dvd.Les mer


Olav Hovdelien

Olav Hovdelien er førstelektor ved Høgskolen i Oslo. Han har tidligere redigert Fra Dante til Umberto Eco. 18 tekster om teologi og litteratur (2007) , sammen med Ståle Johannes Kristiansen. Foto: Cathrine Pettersen
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...