Forfattere - h


Alf Tore Hommedal (red.)


Les mer


Hugolinus

Hugolinus fra Montegiorgo er en italiensk fransiskanerbroder fra 1300-tallet. Han skrev Fioretti mest sansynlig mellom år 1327 og 1340. Fioretti er en samling beretninger om den hellige Frans av Assisi (1182-1226, minnedag 4. oktober) og hans første følgesvenner.
Les mer


Arnfinn Haram

Arnfinn Andreas Haram O.P. (1948-2012) var prior ved St. Dominkus, dominikanernes kloster i Oslo fra 2009 og fram til sin død den 10. juni 2012. Han døde av et hjerteinfarkt mens han var på sykkeltur i Nordmarka. Pater Haram var fast spaltist i Klassekampen (lørdag) med en markant stemme og en høyt skattet prest, kantor, seminar- og foredragsholder. Fr. Arnfinn gav ut boka «Tre Florentinarar» på Efrem forlag høsten 2009.
Les mer


Bjørn Olav Hammerstad

Bjørn Olav Hammerstad (f. 1974) er bosatt i Bergen. Han har studert retorikk og medievitenskap på Universitetet i Bergen, og har tidligere skrevet manus til tre barne- og familiefilmer som er utgitt på dvd.Les mer


Olav Hovdelien

Olav Hovdelien er førstelektor ved Høgskolen i Oslo. Han har tidligere redigert Fra Dante til Umberto Eco. 18 tekster om teologi og litteratur (2007) , sammen med Ståle Johannes Kristiansen. Foto: Cathrine Pettersen
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...