Forfattere - s


Beatrice Sandberg (red.)


Les mer


Wilfrid Stinissen

Br. Wilfrid Stinissen var en kjent og kjær forfatter og åndelig veileder. Han var i en årrekke prior i klosteret Norraby i Sverige, som karmelittbroder og katolsk prest. Han døde 30. november 2013, 86 år gammel.
Les mer


Jan Inge Sørbø

Jan Inge Sørbø har gitt ut en rekke bøker i ulike sjangre og er en markant forfatter på Det norske Samlaget. På Efrem forlag bidrar han i vår antologi om Garborg, samt at Sørbøs bok «Essay om teologi og litteratur» selges her til nedsatt pris. (Kr 200,-)
Les mer


Hans Johan Sagrusten

Hans Johan Sagrusten (f. 1970) er poet og er ansatt i Det norske bibelselskap, tidligere som bibeloversetter. Hans tre egne diktsamlinger er alle innkjøpt av Norsk Kulturråd. Forfatterfoto: Dag Smemo
Les mer


Atle Ottesen Søvik

Teolog med mye på hjertet og etterspurt som foredragsholder.
Les mer


Dagfinn Stærk

Dagfinn Stærk (f. 1950) er bosatt i Halden. Han er redaktør av bokserien Vitnesbyrd fra kirkefedrene og har skrevet flere kirkehistoriske artikler. Initiativtager til det årlige Forum for patristiske studier i Halden. Han har bakgrunn som mangeårig pastor i Frikirken.
Les mer


Anne Samuelsen

Anne Samuelsen (f. 1964) bor i Bergen, er gift og mor til to gutter i gryende tenåringstid. Hun er aktiv i St. Paul katolske menighet og har oversatt boken om karmelittnonne og mystiker Elisabeth av Treenigheten utgitt på Efrem forlag.
Les mer


Eskil Skjeldal

Eskil Skjeldal er Norges første "Master i faglitterær skriving" på en essaysamling om Gud, deriblant Guds fravær – Guds svakhet. Essaysamlingen på Efrem forlag er hans første bokutgivelse.
Les mer


Helge Erik Solberg

Helge Erik Solberg konverterte til Den katolske kirke i 1957, er legdominikaner, og har hele sitt voksne liv hatt filosofi og teologi som en hovedinteresse. Hans første bokutgivelse, Klokke & Katedral -Tanker om tid og evighet, er utgitt med støtte fra stiftelsen Fritt Ord.
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...