Forfattere - s


Beatrice Sandberg (red.)


Les mer


Sara Løkvik Husby

Sara Løkvik Husby (f. 1985) har bakgrunn som journalist i Adresseavisen. I dag er hun tekstforfatter i et reklamebyrå i hjembyen Trondheim.
Les mer


Wilfrid Stinissen

Br. Wilfrid Stinissen var en kjent og kjær forfatter og åndelig veileder. Han var i en årrekke prior i klosteret Norraby i Sverige, som karmelittbroder og katolsk prest. Han døde 30. november 2013, 86 år gammel.
Les mer


Jan Inge Sørbø

Jan Inge Sørbø har gitt ut en rekke bøker i ulike sjangre og er en markant forfatter på Det norske Samlaget. På Efrem forlag bidrar han i vår antologi om Garborg, samt at Sørbøs bok «Essay om teologi og litteratur» selges her til nedsatt pris. (Kr 200,-)
Les mer


Hans Johan Sagrusten

Hans Johan Sagrusten (f. 1970) er poet og er ansatt i Det norske bibelselskap, tidligere som bibeloversetter. Hans tre egne diktsamlinger er alle innkjøpt av Norsk Kulturråd. Forfatterfoto: Dag Smemo
Les mer


Atle Ottesen Søvik

Teolog med mye på hjertet og etterspurt som foredragsholder.
Les mer


Dagfinn Stærk

Dagfinn Stærk (f. 1950) er bosatt i Halden. Han er redaktør av bokserien Vitnesbyrd fra kirkefedrene og har skrevet flere kirkehistoriske artikler. Initiativtager til det årlige Forum for patristiske studier i Halden. Han har bakgrunn som mangeårig pastor i Frikirken.
Les mer


Anne Samuelsen

Anne Samuelsen (f. 1964) bor i Bergen, er gift og mor til to gutter i gryende tenåringstid. Hun er aktiv i St. Paul katolske menighet og har oversatt boken om karmelittnonne og mystiker Elisabeth av Treenigheten utgitt på Efrem forlag.
Les mer


Eskil Skjeldal

Eskil Skjeldal er Norges første "Master i faglitterær skriving" på en essaysamling om Gud, deriblant Guds fravær – Guds svakhet. Essaysamlingen på Efrem forlag er hans første bokutgivelse.
Les mer


Helge Erik Solberg

Helge Erik Solberg konverterte til Den katolske kirke i 1957, er legdominikaner, og har hele sitt voksne liv hatt filosofi og teologi som en hovedinteresse. Hans første bokutgivelse, Klokke & Katedral -Tanker om tid og evighet, er utgitt med støtte fra stiftelsen Fritt Ord.
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...