Ã…rets forfattere


Aasa Christine Stoltz

Aasa Christine Stoltz er Bergens-basert frilansjournalist med studier i journalistikk fra Paris. Hun har 14 års erfaring fra yrket, deriblant Reuters norske og internasjonale redaksjon i Oslo.
Les mer


Dag Øivind Østereng

Dag Øivind Østereng, teolog, prest og nasjonalt kjent som talsmann for Carissimi-prestene i Den norske kirke. Han bekjentgjorde sin konvertering til Den katolske kirke på NRK Torp høsten 2016.
Les mer


Sara Løkvik Husby

Sara Løkvik Husby (f. 1985) har bakgrunn som journalist i Adresseavisen. I dag er hun tekstforfatter i et reklamebyrå i hjembyen Trondheim.
Les mer


Benedikte Vaag

Benedikte Vaag (f. 1976) bor med mann og barn i Norheimsund ved Hardangerfjorden.
Les mer


Ola I. Breivega

Ola I. Breivega er filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har gitt ut fagbøker om nynotsk og klarspråk, men på Efrem forlag utgir han sin første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge dette året (2017)
Les mer


Dagfinn Stærk

Dagfinn Stærk (f. 1950) er bosatt i Halden. Han er redaktør av bokserien Vitnesbyrd fra kirkefedrene og har skrevet flere kirkehistoriske artikler. Initiativtager til det årlige Forum for patristiske studier i Halden. Han har bakgrunn som mangeårig pastor i Frikirken.
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...