Forfattere


Sara Løkvik Husby

Sara Løkvik Husby har bakgrunn som journalist i Adresseavisen. I dag er hun tekstforfatter i et reklamebyrå i hjembyen Trondheim.
Les mer


Benedikte Vaag

Benedikte Vaag (f. 1976) bor med mann og barn i Norheimsund ved Hardangerfjorden.
Les mer


Ola I. Breivega

Ola I. Breivega er filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har gitt ut fagbøker om nynotsk og klarspråk, men på Efrem forlag utgir han sin første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge dette året (2017)
Les mer


Dagfinn Stærk

Dagfinn Stærk (f. 1950) er bosatt i Halden. Han er redaktør av bokserien Vitnesbyrd fra kirkefedrene og har skrevet flere kirkehistoriske artikler. Initiativtager til det årlige Forum for patristiske studier i Halden. Han har bakgrunn som mangeårig pastor i Frikirken.
Les mer


Bjørn Are Davidsen & Atle Ottesen Søvik

Bjørn Are Davidsen og Atle Ottesen Søvik har sammen gitt ut boken Gud – mer enn feelgood? Finn link til forfatterpresentasjoner under fanen "Om forfatteren"
Les mer


Atle Ottesen Søvik

Teolog med mye på hjertet og etterspurt som foredragsholder.
Les mer


Bjørn Are Davidsen

Forfatter av en rekke bøker, aktiv blogger og debattant, stadig brukt av norske medier som myteknuser.
Les mer


Hans Johan Sagrusten

Hans Johan Sagrusten (f. 1970) er poet og er ansatt i Det norske bibelselskap, tidligere som bibeloversetter. Hans tre egne diktsamlinger er alle innkjøpt av Norsk Kulturråd. Forfatterfoto: Dag Smemo
Les mer


R. S. Thomas

Når det tjuande århundres poesi skal summerast, kjem ein ikkje utanom R. S. Thomas. Nokon reknar han for den mest progressive diktaren i sin generasjon i det heile. Og då har ein ikkje ein gong avgrensa seg til R. S. Thomas’ hovudtema: spørsmål som krinsar om Gud, hans fråvær og hans nærvær.
Les mer


Jan Inge Sørbø

Jan Inge Sørbø har gitt ut en rekke bøker i ulike sjangre og er en markant forfatter på Det norske Samlaget. På Efrem forlag bidrar han i vår antologi om Garborg, samt at Sørbøs bok «Essay om teologi og litteratur» selges her til nedsatt pris. (Kr 200,-)
Les mer


Anna Dalaker

Anna Dalaker er teolog og i dag sykehusprest ved Haraldsplass diakonale sykehus i Bergen.
Les mer


Gudleiv Bø

Gudleiv Bø (født 1939) er professor i nordisk litteratur ved Universitetet i Oslo. Han har utgitt bøker om Arne Garborg, Henrik Ibsen, om folkedikting og populærkultur og har også publisert en rekke artikler om litterære emner i tidsskrift og samleverk.

Foto: Ram Gupta
Les mer


Norunn Askeland

Norunn Askeland har Ph.D. i språkvitenskap, med doktorgrad om metaforer om kommunikasjon i lærebøker. Hun har skrevet lærebøker i norsk for grunnskolen og høyere utdanning. Askeland er førsteamanuensis i norsk ved Høgskolen i Vestfold.
Les mer


Anne Samuelsen

Anne Samuelsen (f. 1964) bor i Bergen, er gift og mor til to gutter i gryende tenåringstid. Hun er aktiv i St. Paul katolske menighet og har oversatt boken om karmelittnonne og mystiker Elisabeth av Treenigheten utgitt på Efrem forlag.
Les mer


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby er romandebutant, 32 år og bosatt i Trondheim. Hun har lagt handlingen i sin debutroman til hjembyen. Men dens tema er blitt utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning.

Les mer...

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...