Forsiden / Nye forfattere

Nye forfattere


Ulla Käll gir ut bok

Publisert 29.10.2009 av Efrem forlag

Mange forbinder Ulla Käll med vakkert, meditativt gitarspill – og kjenner CDene hennes, f eks "Taizé på norsk". Færre kjenner hennes lange erfaring som retreatleder, og denne formidler hun nå i boken "For livets skyld", varmt omtalt av Magnus Malm. Boken kommer 4. desember.
Les mer

Med sterke ord om svak Gud

Publisert 23.04.2009 av Efrem forlag

Eskil Skjeldal portretteres i dag i avisen Vårt Land. Han er Norges første master i sakprosa, og hans essaysamling "Guds svakhet" blir gitt ut på Efrem forlag i september.
Les mer

Arfinn Haram gir ut bok

Publisert 12.02.2009 av Efrem forlag

Det er med stor glede vi kan fortelle at Klassekampens "munk fra Middelalderen", fr. Arnfinn selvvalgte tittel som spaltist der, gir ut essaysamling på Efrem forlag i høst.
Les mer

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...