Forsiden / Nyheter

Nyheter


Les et utdrag av «Gud – mer enn feelgood?»

Publisert 29.09.2016 av Efrem forlag

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.
Les mer

Nå: portofri A-post!

Publisert 10.05.2015 av Efrem forlag

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt. Nå i adventstiden postlegges bøker samme dag, eller dagen etter ved bestillinger på kvelden – som brev A-post.
Faktura med forfall 10 dager er vedlagt forsendelsen.

Les mer

Anbefaling av andre forlags Mammut-titler

Publisert 26.02.2013 av Efrem forlag

Avisen Dagen har bedt forlegger anbefale bøker på årets Mammut-salg. De tre (som ikke utgis av Efrem/ Lengt) er:
Les mer

Sankta Sunniva utstilling

Publisert 08.09.2011 av Efrem forlag

Bryggen Museum i Bergen har åpnet en utstilling om Sankta Sunniva og helgenlegenden. Avisen Vårt Land beretter om stor stas da Sunnivaskrinet kom til Bergen.
Les mer

"Svakhet" Verdibørsen NRK P2

Publisert 13.12.2010 av Efrem forlag

Kai Sibbern presenterer "Svakhetens filosofi" på NRK P2s program Verdibørsen, gjennom iscenesettelse av dialogen mellom Sokrates og forfatter Jollien og intervju med oversetter Hans Kolstad.
Les mer

Fritt Ord støtter

Publisert 26.11.2010 av Efrem forlag

Denne høsten har Efrem forlag to utgivelser som er støttet av stiftelsen Fritt Ord.
Les mer

Forbud gav god PR

Publisert 26.05.2010 av Efrem forlag

Rektor på Nygård skole i Bergen tillot ikke et kristen forlag å gjøre filmopptak (uten elever) for boken Maja Mill. Tross alt gav dette boken fin publisitet.
Les mer

God anmeldelse av Efrems bok om ignatiansk veiledning

Publisert 20.04.2009 av Efrem forlag

"Åndelig veieldning er både dypt grunnfestet i kirkens tradisjon og et motefenomen. Men hva rommer egentlig begrepet?" spør Per Eriksen i sin bokanmeldelse av Å gi åndelig veiledning i Vårt Land (20.04.09).
Les mer

Master i sakprosa

Publisert 19.03.2009 av Øyvind Lerø

Teolog og prestevikar Eskil Skjeldal (bildet) er Norges første uteksaminerte i studiet "Master i sakprosa" (med høyeste mulig karakter - gratulerer!). Essaysamlingen kommer på Efrem forlag til høsten.
Les mer

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...