Babylonsk harpe

-

Arnfinn Haram

En etterlengtet diktsamling er her. Og nå får vi del i ei ny side av Arnfinn Haram. Hans kamper, som menneske og troende, både i horisontale relasjoner og med Gud, kommer til syne.
Kr 239,-For livets skyld

- 52 øvelser

Ulla Käll

Med boken "For livets skyld"har du en medvandrer i 52 uker, til fordypning, glede og kreativitet. Og Magnus Malm anbefaler den...
Kr 228,-Evolusjon eller kristen tro? - Ja takk, begge deler!

- Om fornuft, vitenskap og tro

Bjørn Are Davidsen & Atle Ottesen Søvik

I en ny felles bok, viser forfatterne hvorfor evolusjonslæren best forklarer Guds skaperverk og tenker høyt om kristen tro med dette som bakteppe.
Kr 249,-Tidebøn

- Daglege bøner frå Bibelen

Rune Richardsen

Nå foreligger en egen nynorskutgave med tidebønner. Bokmålsutgaven fra 2008 fikk stor respons og tydeligvis blitt til glede for mange. Få struktur på bønnelivet - begynn i det små..
Kr 169,-Tidebønn

- -daglige bønner fra Bibelen

Rune Richardsen

Ny utgave med tekster fra den nye Bibelen
Kr 189,-Gud - mer enn feelgood?

- Om fornuft, vitenskap og tro

Bjørn Are Davidsen & Atle Ottesen Søvik

The Big Bang! Trykket noen på ON, eller er universet skapt ved tilfeldighet? Kjenner du til forsker-begrepet fininnstilling? Det bør du!
Kr 199,-Ein stad mellom tru og tvil

-

R. S. Thomas

Få har skrive så sterkt om tvil og tru som R. S. Thomas (1913-2000). Diktaren utforska dei gåtefulle og løynde sidene ved Gud og skreiv trufast om den tunge kjensla av Guds fråvær. Men òg vakre dikt om kjærleik pregar samlinga.
Kr 279,-Lutheri!

- roman

Ola I. Breivega

Efrem forlags første roman for voksne er nå utgitt – 2017 er et ‘Luther-år og timingen er god; romanen utspiller seg noen tiår etter reformasjonen. Hovedpersonen blir av nettopp denne årsak landsforvist …
Kr 339,-Vi sees (ikke)

- roman

Sara Løkvik Husby

I Sara Løkvik Husbys roman møter vi Ingeborg. Hun er 32 og middels god., forteller hun. Trivdes på jobb, men har nylig fått sparken. Det kan hun takle, og årsaken til det, begynte en kveld i september da hun var 25, med tropevarme og bare legger.
Kr 329,-Livet på scenen

- 16 teaterforestillinger om menneskets eksistens

Nina Kraft

Med utgangspunkt i teaterforestillinger samtales det med Svein Tindberg, Finn Skårderud, Asle Toje, Sissel Gran, Paul Leer-Salvesen og mange andre om menneskets eksistens. Rikt illustrert, bla i boka her
Kr 369,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Når Efrem forlags første roman for voksne får gode anmeldelser i både Vårt Land, Tønsberg blad (terningkast 5) og sist Dagen, og endatil blir innkjøpt av kulturrådet, er det bare å glede seg.

Les mer...

Debattredaktør i Dagen, Tarjei Gilje, har valgt Årets bøker. To av syv er utgitt på Efrem forlag. Dagfinn Stærks dokumentariske «Steinene roper» er blant de utvalgte – og Dag Øivind Østerengs biografiske «Fra Luther til Peter» er hans klare favoritt.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...