Fra Luther til Peter

- En pilegrims bekjennelser

Dag Øivind Østereng

«Analysene er så presise og klare at Dag Øivind Østerengs bok er et must også for dem som ikke vil følge ham på veien fra Misjonssambandet til Rom» skriver debattredaktør i Dagen, Tarjei Gilje, i sin fyldige anmeldelse 18.okt.
Kr 306,-Benedikt XVI - Troens & tankens forsvarer

-

Boken formidler ulike perspektiver på Ratzingers evne og vilje til å ajourføre troen for verden, og i dette hans åpenhet for bidrag ad filosofiens vei
Kr 178,-«Seirens krone er henlagt til alle Daniels Menn»

-

Dette er en bok til og om presten Asle Dingstad. Han fyller 70 år den 25. januar 2016 og hylles her med et festskrift – breddfullt av tematikk jubilanten brenner for.
Kr 359,-Ditt nærvær er min glede

- Elisabeth av Dijons liv og budskap

Koen De Meester

Den franske ungjenten Elisabeth Catez's kall var å formidle gleden ved å leve i nærvær av den treenige Gud. Som karmelittnonne tok hun navnet Elisabeth av Treenigheten. Boken er både biografien om henne og en utdypning av hennes spiritualitet.
Kr 149,-Sunnmørsmunken

- Festskrift for Arnfinn Haram O.P.

Paul Otto Brunstad & Ole Christian Bråten (red.)

Ein mangfaldig mann rundar ein milepæl. Prest, prost, salmediktar og dominkanar. Åndsmenneske, studentheimstiftar, debattant. Og ikkje minst ven.

Kr 250,-Lovet være svakheten

-

Alexandre Jollien

Dette er en usedvanlig bok. I form av en samtale med Sokrates beretter forfatteren om sitt livsløp fra en tilværelse som funksjonshemmet til integreringen i det normale samfunnet.
Kr 249,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...