Lutheri!

- Magister Kristofers menoarar

Ola I. Breivega

I juni kommer Efrem forlags første roman for voksne! I frodig nynorsk språkdrakt. 2017 er et Luther-år og timingen er god; romanen utspiller seg noen tiår etter reformasjonen. Dog blir hovedpersonen nettopp av denne årsak landsforvist …
Kr 339,-Ein stad mellom tru og tvil

-

R. S. Thomas

Få har skrive så sterkt om tvil og tru som R. S. Thomas (1913-2000). Diktaren utforska dei gåtefulle og løynde sidene ved Gud og skreiv trufast om den tunge kjensla av Guds fråvær. Men òg vakre dikt om kjærleik pregar samlinga.
Kr 279,-Heimbygd (lydbok)

- Eit knippe forteljingar frå barndomslandet

Harald Grønnevik

Et knippe lune fortellinger med røtter i forfatter Harald Grønneviks barndomsland, er første lydbok-utgivelse på Forlaget Lengt. Medvirkende pianist og bassist gir Grønneviks gode fortellerstemme en svært så trivelig atmosfære. Her er humor og varme
Kr 99,-Heimbygd

- Eit knippe forteljingar frå barndomslandet

Harald Grønnevik

Denne skjønnlitterære utgivelsen, et knippe lune fortellinger med røtter i forfatter Harald Grønneviks eget barndomsland, er første utgivelse på Forlaget Lengt. Boka er illustrert med artige akvareller og er blitt en flott og innbydende bok.
Kr 149,-Babylonsk harpe

-

Arnfinn Haram

En etterlengtet diktsamling er her. Og nå får vi del i ei ny side av Arnfinn Haram. Hans kamper, som menneske og troende, både i horisontale relasjoner og med Gud, kommer til syne.
Kr 239,-Øyeblikk av åpen

- dikt

Anne Samuelsen

I diktsamlingen Øyeblikk av åpen er den religiøse lengselen et bærende element. Bevegelsen innover skimter et fellesskap av håp der kjærligheten kan få en historie av handling.

Kr 119,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...