Skjønnlitteratur


Vi sees (ikke)

- roman

Sara Løkvik Husby

I Sara Løkvik Husbys roman møter vi Ingeborg. Hun er 32 og middels god., forteller hun. Trivdes på jobb, men har nylig fått sparken. Det kan hun takle, og årsaken til det, begynte en kveld i september da hun var 25, med tropevarme og bare legger.
Kr 288,-Lutheri!

- roman

Ola I. Breivega

Efrem forlags første roman for voksne er nå utgitt – 2017 er et ‘Luther-år og timingen er god; romanen utspiller seg noen tiår etter reformasjonen. Hovedpersonen blir av nettopp denne årsak landsforvist …
Kr 297,-Ein stad mellom tru og tvil

-

R. S. Thomas

Få har skrive så sterkt om tvil og tru som R. S. Thomas (1913-2000). Diktaren utforska dei gåtefulle og løynde sidene ved Gud og skreiv trufast om den tunge kjensla av Guds fråvær. Men òg vakre dikt om kjærleik pregar samlinga.
Kr 279,-Frihet er å se regnet falle uten å ha tanker

- 112 mikroessays

Bjørnar Berg

«Slow-bok»; med korte tekster (vi kaller det «mikroessays») arbeider forfatteren seg inn mot livets egentligheter, forbi tankenes plager og relasjonenes knapt tilgjengelige goder.

Kr 79,-Heimbygd (lydbok)

- Eit knippe forteljingar frå barndomslandet

Harald Grønnevik

Et knippe lune fortellinger med røtter i forfatter Harald Grønneviks barndomsland, er første lydbok-utgivelse på Forlaget Lengt. Medvirkende pianist og bassist gir Grønneviks gode fortellerstemme en svært så trivelig atmosfære. Her er humor og varme
Kr 99,-Heimbygd

- Eit knippe forteljingar frå barndomslandet

Harald Grønnevik

Denne skjønnlitterære utgivelsen, et knippe lune fortellinger med røtter i forfatter Harald Grønneviks eget barndomsland, er første utgivelse på Forlaget Lengt. Boka er illustrert med artige akvareller og er blitt en flott og innbydende bok.
Kr 149,-Babylonsk harpe

-

Arnfinn Haram

En etterlengtet diktsamling er her. Og nå får vi del i ei ny side av Arnfinn Haram. Hans kamper, som menneske og troende, både i horisontale relasjoner og med Gud, kommer til syne.
Kr 239,-Øyeblikk av åpen

- dikt

Anne Samuelsen

I diktsamlingen Øyeblikk av åpen er den religiøse lengselen et bærende element. Bevegelsen innover skimter et fellesskap av håp der kjærligheten kan få en historie av handling.

Kr 119,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...