Jomfru Maria

- Legender få Mellomalderen

Solveig Brandal

I denne boka ser vi Jomfru Maria med mellomalderauge. Lesaren får eit spanande, mystisk og folkeleg møte med mariakulten i Europa og i Norden. Ein får òg eit møte med Maria i Bibelen og med urbiletet av den mora som har medynk med alle dei som lid
Kr 288,-Sankt Halvards liv, død og jærtegn

-

Sigrid Undset

Dette er Sigrid Undsets vakre fortelling om St. Hallvard, Oslo bys skytshelgen. En spennende historie om en motvillig helt, drap og mirakler. BOKEN ER DESSVERRE UTSOLGT.
Kr 199,-Fioretti

- En blomsterkrans om Frans av Assisi og hans førse brødre

Hugolinus

Et klassisk mesterverk skrevet av en ukjent fransiskanermunk på 1300-tallet. Boken inneholder små fortellinger om Frans av Assisi og hans følgesvenner. Med sitt vakre språk regnes den som et av høydepunktene i italiensk litteratur.
Kr 268,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...