Bærekraftig luksus

-

Benedikte Vaag

Bærekraftig luksus er en inspirerende, varm og vakkert illustrert bok som har tatt mål av seg å besvare spørsmålet: Er det mulig å ha en tilværelse som preges av både bærekraft og luksus?

Kr 349,-Tro – en kilde til livsmot?

- Håpets mysterium når sykdom preger livet

Anna Dalaker

Boken belyser utfordringer og muligheter for troen ved alvorlig sykdom. Boken er preget av faglig arbeid, sjelesørgerisk innlevelse og klokskap; viktige ting blir tydeligere og vi forstår bedre.
Kr 279,-Størst av alt er kjærligheten

-

Wilfrid Stinissen

Wilfrid Stinissen, en av Nordens mest erfarne og leste forfattere av kristen spiritualitet, har gitt ut bok om det aller viktigste – kjærligheten. Innbundet. En glimrende gavebok.
ORD. PRIS: kr 198,-
Kr 198,-For livets skyld

- 52 øvelser

Ulla Käll

Med boken "For livets skyld"har du en medvandrer i 52 uker, til fordypning, glede og kreativitet. Og Magnus Malm anbefaler den...
Kr 228,-Å finne sin vei

- Nærvær i et åndelig landskap

Else Marie Kjerkegaard

Som ateist og etablert på den politiske venstrefløy, var det lite som tydet på at Else Marie Kjerkegaard skulle oppdage at hun hadde fortrengt sin lengsel etter åndelig nærvær.
Kr 159,-Ditt hellige rom

- Klostervisdom for moderne mennesker

Christopher Jamison

Abbed Christopher Jamison gjør klostervisdommen om til daglig brød i vanlige folks liv. Gjennom 7 trinn hjelper han oss å oppdage og innrede vårt hellige rom, et rom der livets mening og dets fred vil fremtre. ORD. PRIS: kr 298,-
Kr 198,-Lykke

- Klostervisdom for et godt liv

Christopher Jamison

«Lykke» – boken The Guardian omtalte som "En juvel av en bok!", er oppfølgeren til «Ditt hellige rom». Leses gjerne frittstående.
Kr 198,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...