Spiritualitet


Størst av alt er kjærligheten

-

Wilfrid Stinissen

Wilfrid Stinissen, en av Nordens mest erfarne og leste forfattere av kristen spiritualitet, har gitt ut bok om det aller viktigste – kjærligheten. Innbundet. En glimrende gavebok.
ORD. PRIS: kr 198,-
Kr 198,-Med tomme hender

-

Ulla Käll

Les hva forfatteren Ylva Eggehorn varmt skriver om Ulla Käll sin nye bok.
Kr 249,-St. Benedikt Regel | Vita

-

Benedikt av Nursia

Nå er Gregor den stores Vita om St Benedikt for første gang kommet på norsk. Mellom samme permer får du også Benedikts regel og en fyldig 40-siders innledning til regel og vita. Dette er en begivenhet!
Kr 268,-Å finne sin vei

- Nærvær i et åndelig landskap

Else Marie Kjerkegaard

Forfatterens åndelige oppdagelsesreise er bokens røde tråd – et bokstavelig møte med Jesus et vendepunkt. Med sin fine innsikt i buddhisme og kristendom er hun i dag en moden meditasjonsveileder, beriket av begge religiøse tradisjoner.
Kr 159,-For livets skyld

- 52 øvelser

Ulla Käll

Med boken "For livets skyld"har du en medvandrer i 52 uker, til fordypning, glede og kreativitet. Og Magnus Malm anbefaler den...
Kr 228,-Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...

I anmeldelsene brukes vendinger som "uhyre interessante bok" (Dagen) og "på det sterkeste vil oppmuntre mange til å lese" (Utsyn). Dette er gledelig og understøtter at boken Dagfinn Stærk har skrevet, er svært berikende.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...