Forsiden // Bøker // Barnebøker // Maja Mill: Helt tilfeldigvis meg

Bjørn Olav Hammerstad

Maja Mill: Helt tilfeldigvis meg

Kr 198,-   Antall:

Last ned omslag
Tips en venn!
Bla i boken her
Se forsiden | Baksiden
Forlag: Forlaget Lengt
Utgivelsesdato: 26.03.2010
ISBN: 9788293012023
Språk/målform: Bokmål
Innbinding: Innbundet
Sidetall: 144
Illustratør: Birgit Kalvatn Viken
Beskrivelse

Nå på tilbud !

Maja Mill-bøken er skrevet for barn i alderen 8-12 år og er spennende, morsomme og alvorlige på samme tid – full av gode betraktninger i et fengende, friskt språk. 


Maja Mill har et problem. Hun elsker gode historier!

Det gjør at hun leser til langt på natt, og får lærer Alf Hubro til å tro på de fantasifulle forklaringene sine hver gang hun kommer for sent på skolen. Hun har selvfølgelig meldt seg på bibliotekets skrivekonkurranse, men så skjer det – Maja opplever det alle store forfattere frykter: Skrivesperre!

Ikke nok med det, hun har oppdaget at rektor Greftegreff holder på å utføre en slu plan som vil ramme Maja selv. Sammen med sine venner Kim og Edgard bestemmer hun seg for å avsløre Greftegreff.

Men på innsiden bærer Maja på en gnagende følelse. Lærer Alf Hubro har forsvunnet, og hun må finne ham. Hun bare må!

«En hyllest til fantasien» Guro Fjeldbergm Bergens Tidende

Boken formidler på en realistisk måte menneskets, og også barnets, evne til å fange opp en indre uro, lete etter- og ansvarliggjøre seg selv, og i møte med klokskap erfare sannheten i Ibsens ord: ”Lykke, det er først og fremst den stille, glade, trygge følelsen av skyldfrihet.”  Bøkene om artige Maja Mill er fortellerglede på sitt beste.

*** 

Besøk forfatteren og Maja Mills egen hjemmeside. Anmeldelser

"Med sin kvikke og utleverende fortellerstemme er hun sikret lesernes sympati (...) først og fremst en hyllest til fantasien."
Guro Fjeldberg, Bergens Tidende

ANBEFALING: En morsom, spennende og fantasifull bok om en jente med tæl.
Nittedal bibliotek

Johanna Hundvin Almelid (DagenMagazinet) skriver:
"Personlig liker jeg veldig godt boken, og jeg liker Maja Mill som type" Hun mener den vil appellere både til gutter og jenter og sier videre:
"Den er absolutt ikke sentimental, det er nok en fordel. Den er morsom, spennende og fantasifull, og boken har en god oppbygning. I tillegg er den godt skrevet (...) Hammerstad har ikke skrevet en tradisjonell, kristen barnebok. (...) Men temaene han tar opp er viktige fra et kristent ståsted: ærlighet, skyld, forsoning og tilgivelse."

Tekstutdrag

Bla i boken her

Forfattere / Bidragsytere:


Bjørn Olav Hammerstad (f. 1974) er bosatt i Bergen. Han har studert retorikk og medievitenskap på Universitetet i Bergen, og har tidligere skrevet manus til tre barne- og familiefilmer som er utgitt på dvd.Les mer

Andre bøker av forfatteren:


Bjørn Olav Hammerstad

Maja Mill og drage-egget

Kr ,-Bjørn Olav Hammerstad

Maja Mill - drømmer, venn og tyv

Kr ,-Bjørn Olav Hammerstad

Maja Mill-serien

Kr ,-