Teresa av Ávila

Den indre borgen

Kr 349,-   Antall:

Tips en venn!
Se forsiden
Forlag: Efrem forlag
Utgivelsesdato: 15.01.2018
Språk/målform: Bokmål
Innbinding: Innbundet
Oversetter: Olaug Berdal
Beskrivelse

Forhåndsbestill nå, til maks rabatt og portofritt!

Kr 305,- og portofritt tilsendt bok ved utgivelse. 
Faktura vil følge bokforsendelsen. 
Gjennomfør bestillingen som for ordnære bøker. (Trykk ‹Legg i handlekurv›) 


Vi beklager de mange utsettelser denne boken har hatt.
 


Denne oversettelsen er foretatt fra gammel-spansk av Olaug Berdal, som også oversatte "Boken om mitt liv" – Teresa av Avilas selvbiografi – utgitt på Aschehoug/ Thorleif Dahls Kulturbibliotek i 2003. Denne boken er dessverre utsolgt fra Aschehoug (pr. 1. aug 2016).

Det var Asbjørn Aarnes, tidligere redaktør av ‘kulturbiblioteket’, som oppfordret Efrem forlag til å gi ut «Den inder borgen» da Aschehoug / Kulturbiblioteket takket nei.

Dessverre døde Olaug Berdal en tid etter at oversettelsen av «Den indre borgen» var endelig avsluttet. Dette har naturlig nok vært medvirknende til utgivelsen har blitt utsatt. Det var utfordrende å sette en redaksjon på oversettelsen med både spansk og ikke minst teologisk kompetanse. Gledelig er det at Mette Nygård (som for Efrem forlag tidligere har oversatt «St. Benediks Regel | Vita») har kunnet samlese Berdals oversettelse med den spanske originalen. Dette arbeidet er avsluttet.

Utgivelsen, støttet både av Fritt Ord og karmelittklosteret Totus Tuus i Tromsø, kan derfor nå i 2017 endelig foreligge, til stor glede for mange. Anmeldelser

Tekstutdrag

Forfattere / Bidragsytere:


Olaug Berdal har også stått for den andre store norske utgivelsen av Teresa av Ávilas tekster, «Boken om mitt liv», utgitt på Aschehoug/ Thorleif Dahls Kulturbibliotek i 2003.