Forsiden // Bøker // Sinn og selvutvikling // Bærekraftig luksus

Benedikte Vaag

Bærekraftig luksus

Kr 349,-   Antall:

Last ned omslag
Tips en venn!
Se forsiden
Forlag: Efrem forlag
Utgivelsesdato: 15.07.2017
ISBN: 978-82-92922-40-8
Språk/målform: Bokmål
Innbinding: Innbundet
Sidetall: 144
Beskrivelse

Bærekraftig luksus er en inspirerende, varm og vakkert illustrert bok som har tatt mål av seg å besvare spørsmålet: Er det mulig å ha en tilværelse som preges av både bærekraft og luksus?

For fullskjerm: Trykk på firkanten nede i det høyre hjørnet av lese-rammen. 
 

«Egentlig er dette en bok om kjærlighet, om ærbødighet og respekt for mennesker og miljø,» skriver forfatteren. «Vi er ikke isolerte øyer; vi angår hverandre. Med tusen levende bånd er vi forbundet med hele skaperverket. Vi er skapninger i et levende univers, som pulserer av ånd og skjønnhet.»


Like fullt inviteres vi her til å sette mer pris på materielle goder, på kvalitet. Det som har betydning, er evnen til nærvær, å kunne møte både ting og opplevelser med oppmerksom sansning. Slik vil luksus bli til daglige erfaringer, som setter farge på tilværelsen og avdekker skjønnheten vi selv er en del av. 


FORFATTER BENEDIKTE VAAG skriver om sine egne og andres erfaringer med bærekraftig luksus og hvordan den kan berike livet. Boka gir derfor mange konkrete eksempler på produkter, smaker og opplevelser, som alle sammen tilhører både det gode, det vakre og det bærekraftige.

Benedikte Vaag (f. 1976) bor med mann og barn i Norheimsund ved Hardangerfjorden. Hun er norsk- og tysklærer i videregående skole. Dette er hennes første bokutgivelse. 

 

Anmeldelser

Tekstutdrag

Forfattere / Bidragsytere:


Benedikte Vaag (f. 1976) bor med mann og barn i Norheimsund ved Hardangerfjorden.
Les mer