Forsiden // Bøker // Skjønnlitteratur // Vi sees (ikke)

Sara Løkvik Husby

Vi sees (ikke)

roman

Kr 329,-   Antall:

Tips en venn!
Se forsiden | Baksiden
Forlag: Efrem forlag
Utgivelsesdato: 15.09.2017
ISBN: 9788292922415
Språk/målform: Bokmål
Innbinding: Innbundet
Sidetall: 128
Beskrivelse

En kveld i september, tilfeldigvis samme kveld som det regner for første gang på en måned, møter Ingeborg en hun tilbringer 16 timer (og et sted mellom 16 og 49 minutter) med. Han er borte når hun våkner, men Ingeborg er allerede blitt mykere enn hun visste var mulig. Hver gang Ingeborg treffer på han igjen (ikke alltid like tilfeldig), er hun forberedt på en avvisning, men får i stedet nye løfter om å sees. Hun får ingen punktum, bare komma, komma, komma.

20­årene er på mange måter et mellomrom, en etappe der under­lige kamper kjempes. Ingeborg klarer ikke å komme seg videre, trekke på skuldrene og tenke at det finnes andre. Tilværelsen begynner å rakne. Ingeborg kompenserer med kreative grep i jobben som oversetter, men opplever i stedet at det som gir livet mening blir revet ut, side for side.
Dette året, hennes tjuefemte – et utsnitt, som en biopsi av livet – vil endre henne for alltid.

Sara Løkvik Husby har bakgrunn som journalist, men er idag tekstforfatter i et reklamebyrå i hjembyen Trondheim, der også mye av handlingen i hennes debutroman utspiller seg. 

«Jeg liker at Sara Husby bruker forelskelse som motiv. Som tema blir det aldri utslitt, og noe alle kan kjenne seg igjen i. Vi skjønner tidlig at dette ikke blir happy ending, og hurra for det, dette er en fortelling vi trenger.»  Maria Årolilja Rø, Adresseavisen Lett og 
smakfull, som brød med skinke, brie, pesto og tomater og «som vokser i driv og dybde», i følge Olavsfestdagenes sjef, Petter Myhr. Hans vurdering kom da han sa ja til å intervjue forfatteren på lanseringsfesten på Syv Muser i Trondheim 14. september.  

Vi sees (ikke) er også utgitt som e-bok, som kan kjøpes hos alle nettbokhandlere.   
 

Anmeldelser

«Jeg liker at Sara Husby bruker forelskelse som motiv. Som tema blir det aldri utslitt, og noe alle kan kjenne seg igjen i. Vi skjønner tidlig at dette ikke blir happy ending, og hurra for det, dette er en fortelling vi trenger.» Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

Tekstutdrag

Forfattere / Bidragsytere:


Sara Løkvik Husby (f. 1985) har bakgrunn som journalist i Adresseavisen. I dag er hun tekstforfatter i et reklamebyrå i hjembyen Trondheim.
Les mer