Forsiden / Om forlagene

Om forlagene

Efrem forlag ga ut sin første bok i 2008. Utgivelsene satte i mange år et definitivt preg på såkalt ‘kristen litteratur’ i Norge, om ikke i omfang, så i kvalitet (regnet i gode anmeldelser). Dette har dog ikke vært gjennom den type kristen litteratur mange kjenner den (eller tror den er), fri for fornuft, vitenskap eller sann menneskelig erfaring.

I dag (2017) vil Efrem forlag i større grad utgi allmen litteratur, ikke minst romaner fra norske forfattere. Den som derfor leter etter et typisk kristent avtrykk (som om det var mulig å presist definere …) i alle forlagets utgivelser heretter, vil nok lete forgjeves. 

Generelt vil forlagsprofilen 
fortsatt speiles i bøker som stimulerer leseren til refleksjon over menneskets eksistens, medmenneskelighet, eller sagt mer klassisk: i det sanne, gode og skjønne.   

Og den festlige kategorien ‘kristen litteratur’ skal fortsatt ta utgangspunkt i dialogen mellom religion, kultur og samfunn eller hente fram skatter fra kirkens arv, med forfattere som belyser dybdene i den klassiske kristne erfaringen. 

Forlaget Lengt
 
er et imprint tilknyttet forlaget.  


Fakta:
Efrem forlag hadde sin første utgivelse i 2008. I 2009 ble forlaget medlem av Den norske Forleggerforening. 
Forlagets bøker (til bokhandlere) distribueres gjennom Sentraldistirbusjon AS, Oslo. 
Forlagets størrelse er marginal, med 40 utgivelser i perioden 2008-2016. Forlegger er Øyvind Lerø. 


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...