Forsiden / Om oss / Våre bøker

Våre bøker

Bøker fra Efrem forlag & Forlaget Lengt kan bestilles hos alle bokhandlere og nettbokhandlere i Norge, samt her i forlagets egen nettbutikk.

For bokhandlere:
Våre bøker lagerføres hos Sentraldistribusjon ANS i Oslo. Bestilles direkte på SD web eller via Mentor/ Den norske bokdatabase 

For kunder:
Våre bøker kan kjøpes hos alle bokhandlere og nettbokhandlere i Norge (for land utenfør Norge kjøpes de på adlibris) Dessuten, du er nå inne på vår egen nettbuttikk; en del bøker kan være på tilbud kun her. 

Fast bokpris:
I Norge er det fastpris på bøker fra utgivelsesdato og frem til 30. april året etter utgivelse. I denne perioden er det kun rom for forlag og bokhandlere å gi 12,5 % rabatt ("maks rabatt"). Unntak følger nedenfor.  

Kvantumsrabatter:
For organisasjoner o.a. som ønsker å bestille et større antall bøker, er det tillatt å gi en større rabatt også på nye bøker. Offentlige bibliotek kan også innvilges en høyere rabatt: 

Fra bokavtalen: 
I.  Offentlige bibliotek kan gis inntil 20 % rabatt. 

II. Kvantumsrabatt til sluttbruker ved kjøp av samme tittel innenfor bokgruppene 2.2 – 7:
50 - 199 eks   - inntil 20 % rabatt
>      200 eks   - fri rabatt    

 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...