Forsiden / Om oss / Våre bøker

Våre bøker

Bøker fra Efrem forlag & Forlaget Lengt kan bestilles hos alle bokhandlere og nettbokhandlere i Norge, samt her i forlagets egen nettbutikk.

For bokhandlere:
Våre bøker lagerføres hos Sentraldistribusjon ANS i Oslo. Bestilles direkte på SD web eller via Mentor/ Den norske bokdatabase 

For kunder:
Våre bøker kan kjøpes hos alle bokhandlere og nettbokhandlere i Norge (for land utenfør Norge kjøpes de på adlibris) Dessuten, du er nå inne på vår egen nettbuttikk; en del bøker kan være på tilbud kun her. 

Fast bokpris:
I Norge er det fastpris på bøker fra utgivelsesdato og frem til 30. april året etter utgivelse. I denne perioden er det kun rom for forlag og bokhandlere å gi 12,5 % rabatt ("maks rabatt"). Unntak følger nedenfor.  

Kvantumsrabatter:
For organisasjoner o.a. som ønsker å bestille et større antall bøker, er det tillatt å gi en større rabatt også på nye bøker. Offentlige bibliotek kan også innvilges en høyere rabatt: 

Fra bokavtalen: 
I.  Offentlige bibliotek kan gis inntil 20 % rabatt. 

II. Kvantumsrabatt til sluttbruker ved kjøp av samme tittel innenfor bokgruppene 2.2 – 7:
50 - 199 eks   - inntil 20 % rabatt
>      200 eks   - fri rabatt    

 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...