Forsiden / Nyheter / Fritt Ord støtter


Fritt Ord støtter

Denne høsten har Efrem forlag to utgivelser som er støttet av stiftelsen Fritt Ord.

 Bøkene som Fritt Ord har gitt sin økonomiske støtte til er Klokke & Katedral. Tanker om tro og evighet, skrevet av Helge Erik Solberg og Lovet være svakheten av Alexandre Jollien (bildet). Begge disse bøkene bringer til torgs nye tanker om sine respektive tema.

Boken om tid og evighet ser kristologien som en nøkkel til å fatte noe av mystikken når en skal stå ved tidens terskel og skuer inn i evigheten, der tiden ikke er, men Gud.
Lovet være svakheten er Jolliens første bokutgivelse – siden har det blitt flere –  og hans "svakhetens filosofi", godt presentert gjennom Hans Kolstads etterord; Jolliens tekst er nemlig en samtale mellom forfatteren og Sokrates, og derfor ligger svakhetens filosofi (kun) implisitt i denne teksten, er nærmest en antitese i forhold til det fokus styrke, makt og dyktighet samfunnet honorerer. Svakheten, og de mennesker som bærer dette tegn (kanskje er dette et tydeligere uttrykk for Guds bilde enn vi akseptererer) kan, om det blir lagt til rette for det, være stemmer inn i samfunnet, og vil være et korrektiv til samfunnet som det takknemlig skal ta imot.   

Det er med stolthet Efrem forlag kan skilte med å ha Fritt Ord som fadder for to av årets seks utgivelser.       

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...