Forsiden / Pave Frans I


Pave Frans I

Den katolske kirkes nye pave Frans I lar en av kirkens store helgener være et ideal for sitt virke. Les de nydelige tekstene i «Fioretti» for å bli kjent med Frans av Assisi.

Fioretti er et klassisk mesterverk skrevet av en ukjent fransiskanermunk på 1300-tallet. Med sitt vakre språk regnes den som et av høydepunktene i italiensk litteratur.

Den nye paven er kardinal Jorge Mario Bergoglio SJ! Argentineren er erkebiskop emeritus av Buenos Aires og primas for Argentina og den første ikkeeuropeer i moderne tid som sitter på Peters stol. Dessuten er han den første jesuitt noensinne som er pave. Likevel har han tatt sitt pavenavn, Frans I, etter den store fransiskanerhelgenen Frans av Assisi.


Fioretti om Frans av Assisi Tidlig på1300-tallet skrev den italienske fransiskanermunken Hugolinus fra Montegiorgo et skrift på latin som han kalte "Gjerningene til den salige Frans og hans følge." 


Boken om den hellige Frans inneholder små fortellinger om ham og hans følgesvenner som ligger fjernt fra vår tid, men som fascinerer og berører. 
Kjell Arild Pollestad har oversatt boka fra klassisk italiensk. Med sin lette penn og sikre språksans har han gjort Fioretti til en perle av en bok!

Boken er innbundet og på over 200 sider. Den er nå på tilbud, nedsatt fra kr 268 til kr 129,- Den er kun tilgjengelig i denne nettbutikken.
 

Kjøp Fioretti her 
   
   


Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...