Forsiden / Supergodt salg av Maja Mill


Supergodt salg av Maja Mill

Siden den første boken kom ut i 2010 har Norli Lagunen solgt over 230 Maja Mill-bøker.

Hvorfor selger noen bokhandlere bøttevis med Maja Mill-bøker, mens andre selger lite? «Maja Mill - drømmer, venn og tyv», den tredje boken i serien om Maja Mill, er nylig gitt ut. Siden den første kom ut i 2010 har Norli Lagunen solgt over 230 Maja Mill-bøker! 

Hemmeligheten til supersalget i bokhandelen i Bergen er ikke at forfatteren bor i nabolaget. Ei heller at bokhandelen har hatt forfatterbesøk eller store plakater i vinduet.
– Jeg sørger alltid for å ha tre bøker av hver i serien på hyllen. Hvis noen kjøper en Maja Mill-bok bestiller jeg umiddelbart inn en ny. Iblant setter jeg omslaget ut, forteller barnebokansvarlig Synnøve.
Ikke noe mer hokus pokus enn som så. Og det fungerer tydeligvis. Det fins ingen andre bokhandlere i Norge som har solgt flere bøker om den fantasifulle Maja Mill.

Synnøve har hatt ansvar for barnebokavdelingen i butikken siden 2011. Hun har en liten hemmelighet hun vanligvis ikke deler med kundene sine. Hun samler nemlig på autografer fra forfattere som besøker butikken. I en liten svart notatbok står det titalls signaturer og hilsener fra forfattere som Jon Guillou, Unni Lindell, Chris Tvedt, Gunnar Staalesen, Cecilia Samartin og mange flere. Da Maja Mill-forfatter Bjørn Olav Hammerstad besøkte butikken i forrige uke, ble han også spurt om han kunne skrive en hilsen i boken. Det gjorde han med stor glede.
– Det skulle bare mangle. Det er en ære. Spesielt fordi Synnøve har gjort det alle bokhandlere burde gjøre. Sørge for at bokserien om Maja Mill er på hylla. Men så er jeg jo fullstendig innhabil i denne saken. Hyggelig er det likevel, sier Hammerstad.

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...