Forsiden / Manus / Manusinnlevering

Manusinnlevering

Manuskript kan sendes forlaget uten forhåndsavtale. Vi vil gi deg raskt tilbakemelding på at det er mottatt (men iblant glipper det …) Det kan ta 4-8 uker før du kan regne med å høre mer fra oss. I noen tilfeller innhenter vi uttalelse fra ekstern konsulent som gjennmgår manus. 

Vi ønsker manus tilsendt på e-post. Vi gjør oppmerksom på at manuskripter mottat på papir ikke returneres uten avtale. Ikke send oss originaler!

Manuskriptet behøver ikke være religiøst (overhodet), og har det et religiøst budskap, blir det vurdert svært kritisk – også skjønnlitterære (utover det litterære og dramaturgiske). Manuskripter med en svevende newage-spiritualitet vil trolig ikke bli antatt, men manuskripter må ikke ha en kristen profil i bunn.   

***

Ved innsending av romaner kan gjerne veiledningen "Manus & synopsis" følges. Den har mange gode tips. 

Send oss pdf eller tekst-fil med god linjeavstand (en og en halv avstand og 12-punkts skrift er fint). NB: Husk sidetall. Det er fint om du legger ved noen ord om deg selv, samt din adresse, e-post og telefonnr. 

Send manuskriptet til:
post@efremforlag.no
 
 


 


 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) sin debutroman viser den harde veien til selvforglemmelse, med et tema utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Efrem forlags første roman for voksne med terningkast 5 i Tønsberg blad og glimrende anmeldelse i Vårt Land.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...