Forsiden / Manus / Manusinnlevering

Manusinnlevering

Manuskript kan sendes forlaget uten forhåndsavtale. Det kan ta 4-8 uker før du kan regne med å høre fra oss. Vi gjør oppmerksom på at manuskripter mottat på papir ikke rutinemessig returneres. Ikke send oss originaler!

I noen tilfeller innhenter vi uttalelse fra ekstern konsulent.

Manus med et tydelig ‘religiøst budskap’, også skjønnlitterære, som tydelig bryter med hovedlinjer i tradisjonell kristen (gjerne den noe mer åpne katolske) spiritualitet, vil trolig ikke bli antatt. 

***

Ved innsending av romaner, kan gjerne veiledningen "Manus&synopsis" følges. Den har mange gode tips. 

Send oss pdf eller utskrift med linjeavstand en og en halv og 12-punkts skrift. Husk sidetall. Det er fint om du legger ved noen ord om deg selv, samt din adresse, e-post og telefonnr. 

Send manuskriptet til:

Efrem forlag
Hovestølen 68
5303 Follese

 


 


 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...