Forsiden / Jakten på Guds eksistens


Jakten på Guds eksistens

Vårt Lands gode litteraturbilag denne uken fokuserte på (skjønn)litteraturens sirkling om guds-dimensjonen. Leseren fikk også et friskt oppslag om en mer direkte, rasjonell sannhets-søken etter Gud.

Eksisterer Gud? Spørsmålet er gammelt, skriver Vårt Land i ingressen. I boken "Gud - mer enn feelgood? presenteres ingen fasit. Men nye argumenter drøftes – både gode og dårlige. 

For forfatterne, myteknuser Børn Are Davidsen og teologiprofessor Atle Ottesen Søvik (og Efrem forlag, så klart!) var det kjekt å se at bilaget gav plass til en såkalt beint fram god kristen bok. En bok fra Efrem forlag, selvsagt. Vår påstand er at ingen andre norske forlag har hatt så stor "treffprosent" (i fohold til antall utgivelser) når
gode bokanmeldelser (kun én negativ) og brede presetasjoner som dette summeres i forhold til forlagenes bøker. Efrem forlag er her bortskjemt, men dessverre ikke i salgstall …   

Boken er en kul gave til ungdom (også). Men Ikke forvent at bokhandleren har boka inne, dessverre. Men den tas inn på bestilling. Slik er "kjede-virkeligheten". Eller kjøp den her i nettbutikken.  

Klikk for lesbar faksimile av oppslaget i Vårt Lands litteraturbilag.

Bokutdrag: Her kan du lese et utdrag av Gud – mer enn feelgood?

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på Facebook



Les mer...