Forsiden / Jakten på Guds eksistens


Jakten på Guds eksistens

Vårt Lands gode litteraturbilag denne uken fokuserte på (skjønn)litteraturens sirkling om guds-dimensjonen. Leseren fikk også et friskt oppslag om en mer direkte, rasjonell sannhets-søken etter Gud.

Eksisterer Gud? Spørsmålet er gammelt, skriver Vårt Land i ingressen. I boken "Gud - mer enn feelgood? presenteres ingen fasit. Men nye argumenter drøftes – både gode og dårlige. 

For forfatterne, myteknuser Børn Are Davidsen og teologiprofessor Atle Ottesen Søvik (og Efrem forlag, så klart!) var det kjekt å se at bilaget gav plass til en såkalt beint fram god kristen bok. En bok fra Efrem forlag, selvsagt. Vår påstand er at ingen andre norske forlag har hatt så stor "treffprosent" (i fohold til antall utgivelser) når
gode bokanmeldelser (kun én negativ) og brede presetasjoner som dette summeres i forhold til forlagenes bøker. Efrem forlag er her bortskjemt, men dessverre ikke i salgstall …   

Boken er en kul gave til ungdom (også). Men Ikke forvent at bokhandleren har boka inne, dessverre. Men den tas inn på bestilling. Slik er "kjede-virkeligheten". Eller kjøp den her i nettbutikken.  

Klikk for lesbar faksimile av oppslaget i Vårt Lands litteraturbilag.

Bokutdrag: Her kan du lese et utdrag av Gud – mer enn feelgood?

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...