Forsiden / Wilfrid Stinissen

Wilfrid Stinissen

 
Br. Wilfrid Stinissen var en kjent og kjær forfatter og åndelig veileder. Han var i en årrekke prior i klosteret Norraby i Sverige, som karmelittbroder og katolsk prest. Han døde 30. november 2013, 86 år gammel.
 
 
Mediefiler:
Bøker i salg
TittelUtgittPrisInnbinding 
Gjem deg ved bekken Kerit24.10.2014 kr Heftet med klaffer
Størst av alt er kjærligheten22.10.2008 kr Innbundet
Om forfatteren

 Wilfrid Stinissen har skrevet omlag 30 bøker innenfor temaet kristen spriritualitet. De feste er utgitt på norsk på ulike forlag som Verbum, Luther, Gyldendal, St. Olav forlag. Efrem forlag m.fl.  

Anmeldelser

"Dette (å beskrive kjærlighetens ulike aspekter, red anm.) gjør han på en mesterlig og vidunderlig måte uten å bli romantisk eller klissete i verken språk eller beskrivelser. Her er ikke floskler eller selvfølgeligheter, men gjennomtenkte, klargjørende, hjerteberørende sannheter. "
Krigsropet nr 11, 2009

 

"I denne boken har Wilfred Stinissen skrevet til oss om den det største av alt; kjærligheten. Den som har Gud som opphav. Med filosofisk kløkt, teologisk klarhet og åndelig klarsyn beskriver han vår lengsel etter kjærligheten. Og hvordan vårt største behov kan bli møtt. Om Guds kjærlighets mange fasetter på alle områder av livet.

Stinissen er en troverdig åndelig veiviser. Han øser både av Skriften, våre hverdagslige erfaringer, kirkefedrene og kirkens mange åndelige veivisere. Og av det han selv har erfart i livet med Gud.

Dette er en bok man ikke så lett legger fra seg. En tydelig bok som utfordrer tanken og taler til hjertet. Jeg vil tro, enten man er troende eller ikke.

Størst av alt er at boken igjen skaper en lengsel i meg etter å erfare og leve i Guds kjærlighet. På alle livets arenaer. Jeg vil varmt anbefale den!"
Dag Martin Østevold, pastor i Centralkirken i Bergen

Bibliografi: