Forsiden / Christopher Jamison

Christopher Jamison

 
Fader Christopher Jamison er abbed i Worth, et benediktinsk kloster i Sussex, litt sør for London. Etter BBC2s serie "The Monastery" ble Jamison oppfordret til å utgi en bok med veiledningen som hadde forbauset tre millioner seere i denne serien.
 
 
Bøker i salg
TittelUtgittPrisInnbinding 
Lykke12.11.2010 kr Innbundet
Ditt hellige rom04.03.2009 kr Innbundet
Om forfatteren

Han er født i Melbourne, Australia i 1951, men flyttet som liten gutt til England og har studert ved Downside Schoool og Oxford University. Etter at han ble munk in 1973, har han undervist ved Worth Abbeys skole og ble rektor der i 1994. Han ble valgt til klosterets Abbed i 2002 og er President i ‹International Commission of Benedictine Education›. Denne boken, med sin engelske tittel «Finding Sanctuary», er Jamisons første utgivelse. Har han nylig utgitt «Finding Happiness», en oppfølger til denne boken. Oppfølgeren er allerede under oversettelse til norsk for utgivelse på Efrem Forlag.

Anmeldelser

Lovord om Ditt hellige rom - klostervisdom for moderne mennesker
«Han viste TV-seere over hele verden hvordan man kan gjøre Guds-lengselen til handling, gjennom det krevende arbeide det er å finne et hellig rom. I seg selv... (i boken) setter han hele sin knivskarpe kunnskap inn på å holde oss på veien.»
Olav Egil Aune, Vårt Land

«Svært rik på åndelig innsikt, men aldri selvrettferdig, selvtilfreds eller moraliserende... hans veiledning er rett på sak»
Daily Express
 

Bibliografi:

Ditt Hellige rom, Efrem forlag 2009
Finding Happiness, kommer på Efrem forlag