Forsiden / Medietek / Forfatterintervju

Forfatterintervju


Her følger to intervju med forfatteren av «Ditt hellige rom» og «Lykke», to bøker som viser hvor relevant klostervisdom er for det moderne mennesket.  

Bøkene kan kjøpes til redusert pris, se Christopher Jamison-pakke.

Christopher Jamison er abbed i det Benediktinske klosteret Worth Abbey og medvirket som åndelig veileder i BBC's dokumentarserie 'The Monastery' om fem menn som tilbrkate 40 dager i klosteret med veiledning av Jamison og andre. (Serien fikk 3 millioner seere!). Bøkene ble utgitt som svar på en massiv etterspørsel om å kunne dvele ved denne visdommen i bokform. 'The Monastery' er pr dags dato ikke utgitt på DVD, men på YouTube finnes en rekke utdrag. Se info nedenfor. 

Boken «Ditt Hellige Rom – klostervisdom for moderne mennesker» viser formidler veiledningen som ble (og blir) gitt i klosteret. 
Oppfølgerboken, «Lykke – klostervisdom for et godt liv» gir innhold til de spørsmålene og utfordringene som dukker opp når 'et hellig rom' er etablert for den enkelte. Men bøkene kan godt leses uavhengig av hverandre. 

 

Intervjuet nedenfor er gjort under arbediet med den siste boken "Finding Happiness". Den som fikk tittelen «Lykke» på norsk. 


Abbot Christopher Jamison talks about Finding Happiness

Om du fører muspekeren over/ trykker på 
 

den lille trekanten nede til høyre ii Youtube (video) vinduet, og klikker på firkanten som kommer frem like over, vil du, om du velger en scene fra tv-serien "The Monastery", vil du kunne å se korte utdrag av tv-serien, hele 18 korte utdrag. Husk at boken ikke handler om tv-serien, men den veiledning de fem menn ble gitt på klosteret der Fr Christopher Jamison er abbed.
 


 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...