Forsiden / Medietek / Forfatterintervju

Forfatterintervju


Her følger to intervju med forfatteren av «Ditt hellige rom» og «Lykke», to bøker som viser hvor relevant klostervisdom er for det moderne mennesket.  

Bøkene kan kjøpes til redusert pris, se Christopher Jamison-pakke.

Christopher Jamison er abbed i det Benediktinske klosteret Worth Abbey og medvirket som åndelig veileder i BBC's dokumentarserie 'The Monastery' om fem menn som tilbrkate 40 dager i klosteret med veiledning av Jamison og andre. (Serien fikk 3 millioner seere!). Bøkene ble utgitt som svar på en massiv etterspørsel om å kunne dvele ved denne visdommen i bokform. 'The Monastery' er pr dags dato ikke utgitt på DVD, men på YouTube finnes en rekke utdrag. Se info nedenfor. 

Boken «Ditt Hellige Rom – klostervisdom for moderne mennesker» viser formidler veiledningen som ble (og blir) gitt i klosteret. 
Oppfølgerboken, «Lykke – klostervisdom for et godt liv» gir innhold til de spørsmålene og utfordringene som dukker opp når 'et hellig rom' er etablert for den enkelte. Men bøkene kan godt leses uavhengig av hverandre. 

 

Intervjuet nedenfor er gjort under arbediet med den siste boken "Finding Happiness". Den som fikk tittelen «Lykke» på norsk. 


Abbot Christopher Jamison talks about Finding Happiness

Om du fører muspekeren over/ trykker på 
 

den lille trekanten nede til høyre ii Youtube (video) vinduet, og klikker på firkanten som kommer frem like over, vil du, om du velger en scene fra tv-serien "The Monastery", vil du kunne å se korte utdrag av tv-serien, hele 18 korte utdrag. Husk at boken ikke handler om tv-serien, men den veiledning de fem menn ble gitt på klosteret der Fr Christopher Jamison er abbed.
 


 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...