Forsiden / Kundesenter / Kjøps- og leveringsvilkår

Kjøps- og leveringsvilkår

Kjøps- og leveringsvilkår

Privatkunder:
Bøkene sendes portofritt. For bestillinger av kun tilbudsbøker (de er tydelig merket) vil porto legges til ved fakturering etter Postens portotakster. Om tilbudsbøker og bøker til ordinær pris bestilles samlet, sendes bøkene portofritt. 

Kunder i Norge mottar faktura sammen med varen når samlet verdi er under kr 600. Kjøp over kr 600 kan måtte forhåndsbetales. Normalt er det 15 dagers betalingsfrist for privatkunder.


Angrefrist/ retur:
Efrem forlag og Forlaget Lengt tilbyr deg som privatkunde kjøps- og leveringsvilkår som følger gjeldende lover og regler for kjøp og salg. Uavhengig av om varen er betalt eller ikke har du rett til å angre kjøpet i 14 dager etter at varen er mottatt. Retur av varer skjer under følgende vilkår:

 • Varen må være ubrukt og i samme stand som da du fikk den.
 • NB: Ifølge angrerettsloven betaler du som kunde selv porto for retur av varer.
 • Ved eventuell retur skal varen pakkes inn like godt som da den ble mottatt. Sørg for solid og grundig innpakking, slik at boka/bøkene ikke skades i fraktprosessen.
 • Forlagene erstatter varer med feiltrykk eller defekter som ikke skyldes skader skjedd under forsendelse. Dersom varen er påført skade under frakt skal mottaker sende reklamasjon til Posten Norge.

Du har selv krav på å få levert rett vare på rett sted og til rett tid
 • Produktet skal være uten feil og mangler.  
 • Er produktet en bok som foreligger både på bokmål og nynorsk, skal boken leveres på den målformen som er angitt på ordrebekreftelsen. Du er selv ansvarlig for å sjekke at boka/bøkene er bestilt i korrekt målform.
 • Varen vil bli postlagt 1-5 arbeidsdager etter bestillingsdato.  
 • Kunden er ansvarlig for å oppgi fullstendig leveringsadresse og Posten/Bring sørger for at varen kommer fram til den leveringsadressen som står på ordrebekreftelsen.  
 • Kunden velger selv leveringsmåte ut fra de opplysninger Posten/Bring har gitt om leveringstid. Forlagene kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for eventuelle tap som påføres kunde som følge av forsinket levering.
 

Betalingsvilkår
 • Kunder i Norge mottar faktura sammen med varen når samlet verdi er under kr 600. Kjøp over kr 600 kan måtte forhåndsbetales. Normalt er det 14 dagers betalingsfrist for privatkunder.
 • Fakturaer som ikke blir betalt innen fristen vil bli tillagt et rentegebyr ved første gangs purring.  
 • Etter ny purring vil fakturabeløpet bli sendt til inkasso og kunden vil sperres for fremtidig kjøp på vanlige vilkår.
 

For utfyllende bestemmelser, se:
 • - Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven)
 • - Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)
 

Returadresse (for både Efrem forlag og Forlaget Lengt):
Efrem Forlag
Hovestølen 68
5303 Follese

Har du allerede betalt fakturaen må du oppgi kontonummeret ditt slik at vi har muligheten til å overføre penger til din konto. Har du flere spørsmål må du gjerne kontakte oss 

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Når Efrem forlags første roman for voksne får gode anmeldelser i både Vårt Land, Tønsberg blad (terningkast 5) og sist Dagen, og endatil blir innkjøpt av kulturrådet, er det bare å glede seg.

Les mer...

Debattredaktør i Dagen, Tarjei Gilje, har valgt Årets bøker. To av syv er utgitt på Efrem forlag. Dagfinn Stærks dokumentariske «Steinene roper» er blant de utvalgte – og Dag Øivind Østerengs biografiske «Fra Luther til Peter» er hans klare favoritt.

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Årets bøker portofritt!

Også bøker til ordinær pris sendes portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...