Forsiden / Kopirettigheter

Kopirettigheter

Foto/ illustrasjon:
Forfatterportrettene og omslagsbildene er rettighetsbelagt. Rettighetene er kjøpt til bruk for Efrem forlag | Forlaget Lengt og profilering av forfatterskapene / titlene foralgene utgir. Ved annen bruk, må det søkes rettigheter hos rettighetshaver, som er fotografen og/eller designer - illustratør og ev andre involverte. Husk at fotograf/ illustratør alltid skal krediteres. Dette er angitt på bildet, hvis ikke skal krediteringen være Efrem Forlag.  

Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Forlagets nye bok om evolusjon og kristen tro er sentral i dagens VL med forside og seks temasider om ulike posisjoner ift evolusjon (og gudstro). Det startet med en side 3 kommentar om tro og fornærmelse…

Les mer...

Davidsen/Ottesen Søvik er ute med ny bok om evolusjon og kristen tro. Men også fjorårets bok er "evig" aktuell; om The big bang, Jesu oppstandelse og andre hendelser til å tro på – rent fornuftig rasjonelt.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

I perioden 12.-23. desember postlegges bøker samme dag eller, for sene bestillinger, dagen etter. Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...