Send inn manus

Om du har en bok på gang …

NB: Fra 2021 har Efrem forlag svært begrenset kapasitet til å håndtere bokprosjekter som ikke har følge av en eller annen form for økonomisk bidrag.  Ressursene i forlaget er små. Bokmarkedet er krevende. 

Men dog:

Manuskripter kan sendes forlaget uten forhåndsavtale. Men vi kan rett og slett ikke love en vurdering av manus. Vi ønsker å gi alle en raskt tilbakemelding på at det er mottatt – (men det glipper dessverre ofte…)

Dersom vi velger å se nærmere på et manus, vil du få rimelig raskt svar på det, men det kan ta 4-8 uker før denne vurderingen har ført til en konklusjon. I noen tilfeller innhenter vi uttalelse fra ekstern konsulent som gjennomgår manus, og i såfall vil vi i forkant ta kontakt med deg som forfatter.  

Vi ønsker manus tilsendt på e-post. Vi gjør oppmerksom på at manuskripter mottatt på papir ikke returneres (uten avtale). Ikke send oss originaler!

Forlagets religiøse utgivelser faller inn under klassisk kristen tro, men kan gjerne være utfordrende og spørrende til denne tradisjonen. 

***

Ved innsending av romaner kan gjerne veiledningen "Manus & synopsis" følges. Den har mange gode tips. 

Send oss pdf eller tekst-fil med god linjeavstand (en og en halv avstand og 12-punkts skrift er fint). NB: Husk sidetall. Det er fint om du legger ved noen ord om deg selv, samt din adresse, e-post og mobilnummer. 

Send manuskriptet til:
post@efremforlag.no

Motta vårt nyhetsbrev!

Følg mednyheter og gode tilbud fra Efrem forlag.