Innsending av manus

03. juli., 2017

Er du vår neste forfatter?

Manuskripter kan sendes forlaget uten forhåndsavtale. Vi ønsker å gi deg rask tilbakemelding på at ditt manus er mottatt (men altfor ofte glipper det… Dessuten er fra 1. januar 2021 den redaksjonelle og administrative kapasiteten midlertidig redusert, dessverre.) 

Vi ønsker manus tilsendt på e-post. Vi gjør oppmerksom på at manuskripter mottatt på papir ikke returneres (uten avtale). Ikke send oss originaler!

Manuskripter med kristent innhold blir vurdert svært kritisk (dog tematiserer svært mange av Efrem forlags utgivelser nettopp dette). 

Det er et krevende bokmarked i dag. Både sakprosa og skjønnlitteratur må ha svært god sjangermessig kvalitet for å bli antatt.

***

Er du svanger med en roman og debutant, kan det være lurt å ta en kikk på veiledningen "Manus & synopsis" [den er for tiden under revisjon]. Den har mange gode tips. 

Send oss pdf eller tekst-fil med god linjeavstand (en og en halv avstand og 12-punkts skrift er fint). NB: Husk sidetall. Det er fint om du legger ved noen ord om deg selv, samt din adresse, e-post og telefonnr. 

Send manuskriptet til:
post@efremforlag.noLegg igjen en kommenar

Kommentaren vil bli godkjent før den blir synlig

Motta vårt nyhetsbrev!

Følg mednyheter og gode tilbud fra Efrem forlag.